Perhetoiminta

Perhekerhot ovat lasten ja heidän läheistensä matalankynnyksen kohtaamispaikka tarjoten vertaistukea vanhemmuuteen ja vaihtelua arkisen aherruksen keskellä. Vasta paikkakunnalle muuttaneelle perhekerhot ovat oivallinen tilaisuus tutustua uusiin, samassa tilanteessa oleviin perheisiin ja solmia uusia ystävyyssuhteita.

Perhekerho

Perhekerho kokoontuu tiistaisin klo 9-11 Pappilassa ja parillisen viikon torstaisin klo 13.30-15.30 Varuskunnan sotilaskodissa (os Siilastie 18)

Perhekerhoissa jutellaan eri aiheista, askarrellaan, lauletaan ja hiljennytään. Perheen aikuisilla mahdollisuus hetken rauhoittumiseen vaikkapa kahvikupposen äärellä sekä keskusteluun yhdessä toisten aikuisten kanssa. Ilmoittautumista ei ole vaan perhekerhot ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Perhekerhoihin voivat osallistua myös isovanhemmat. Kerran kuukaudessa tarjoamme tiistain perhekerhossa aamupalan.

Tervetuloa juttelemaan ja jakamaan elämän ihmettä toisten kanssa!

Onnen koukut

-Onnen koukut kokoontuvat  torstaisin klo 10-11.30: 7-12kk Pappilassa ja 0-6kk Järjestökeskus Kitisellä.

Onnen koukut ovat vertaisryhmät 0-6kk:n ja 7-12 kk:n ikäisille vauvoille ja heidän vanhemmilleen. Ohjelmassa aiheina mm uni, vauvahieronta, parisuhde, vanhemmuus, lapsen ja vanhemman hyvinvointi. Aiheista alustamassa asiantuntijoita.

Tervetuloa keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia vauvaperheen arjesta!

Perheleirit

Viikonloppuleirejä pidetään 1-4 kertaa vuodessa Sattasvaaran leirikeskuksessa.

Perheleirillä on yhteistä ohjelmaa koko perheelle sekä erikseen ohjelmaa lapsille, että aikuisille. Aikuisten aiheet ovat parisuhdetta sekä omaa hyvinvointia tukevia. Lapsille ulkoilua, pelejä ja leikkejä sekä ikäkauden mukaisia kädentaitotehtäviä. Tutustutaan toisiimme, keskustellaan, hiljennytään ja saunotaan.

Helpotusta perheen arkeen

Haluamme olla tukemassa perheiden arkea tilapäisellä avulla. Toiminta on maksutonta ja kaikille lapsiperheille avointa.

Muksukeidas

Muksukeidas on tilapäinen hoitopaikka 1-6-vuotiaille muutamana torstaina klo 13-15.30 Pappilassa. Muksukeidas antaa lapselle mahdollisuuden harjoitella tulevia itsenäisiä kerhohetkiä tai päivähoitoaikoja varten. Tarkemmat ajankohdat kalenterissa. 

Mukaan välipala ja säänmukainen varustus. Ilmoittautuminen muksukeitaaseen  tiistaisin klo 8-16 tekstiviestillä puh. 0400 190374 tai 040 1981280

Arkijelppi

Arkijelppi on tilapäistä kotiapua perheen kodissa torstaisin klo 13.30-15.30. Arkijelppi on tauolla toistaiseksi!

Ota itsellesi hetki aikaa ja ilmoita lapsesi tilapäiseen hoitoon tai kutsu meidät kotiisi auttamaan, ulkoilemaan lasten kanssa tai keskustelemaan kanssasi!

Ilmoittautuminen  arkijelppiin tiistaisin klo 8-16 tekstiviestillä puh. 0400 190374 tai 040 1981280

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä