Seurakuntamestari

Sodankylän seurakunta hakee vakinaiseen työsuhteeseen

seurakuntamestaria 1.4.2024 alkaen (tai sopimuksen mukaan).

Seurakuntamestarin tehtäviin kuuluvat kiinteistöjen sisä- ja ulkoalueiden siisteydestä ja kunnossapidosta huolehtiminen, kirkollisten toimitusten ja tilaisuuksien järjestely sekä muut suntion työt. Lisäksi seurakuntamestari huolehtii hautausmaiden kunnossapidosta sekä haudankaivuusta. Ajokortti ja oma auto ovat työn suorittamisessa välttämättömiä.

Toimeen valittavalta toivotaan suntion ammattitutkintoa/seurakunta- ja hautauspalvelualan ammattitutkintoa. Kiinteistöhoidon ja hallinnon kokemus katsotaan hakijalle eduksi. Soveltuvan ammattitutkinnon puuttuessa tehtävään valittu sitoutuu suorittamaan tutkinnon työsuhteen alkuvaiheessa.

Arvostamme itsenäistä ja kehittävää työotetta sekä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja.

Toimeen valittavan on oltava Suomen evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen ja esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan koeajan puitteissa. Toimessa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Seurakuntamestarin tehtävä kuuluu kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaiseen vaativuusryhmään 403 (peruspalkka 2389,36 – 2527,01). Työhön sisältyy viikonloppu- ja iltatyötä.

Hakemukset liitteineen toivotaan ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen tiina.akerfeldt@evl.fi tai postitse osoitteeseen Sodankylän seurakunta, taloustoimisto, Papintie 2, 99600 Sodankylä. Kuoreen merkintä ”seurakuntamestarin toimi”. Hakemukset viimeistään 7.3.2024 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja antaa vs. kirkkoherra Tiina Åkerfeldt, p. 0400 190 384.

1.2.2024 15.07