Suntio-hautausmaatyöntekijä

Sodankylän seurakunta hakee vakinaiseen työsuhteeseen

suntio-hautausmaatyöntekijää 1.4.2024 alkaen (tai sopimuksen mukaan)

Suntio-hautausmaatyöntekijän pääasiallisena vastuualueena ovat hautaustoimen ja suntion tehtävät sekä hautausmaiden ja kiinteistöjen kunnossapitoon liittyviä työtehtäviä.

Toimeen valittavalta toivotaan kokemusta sekä suntion että hautausmaatyöntekijän tehtävistä. Ajokortti ja oma auto ovat työn suorittamisessa välttämättömiä. Arvostamme itsenäistä ja kehittävää työotetta, asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta.

Toimeen valittavan henkilön on oltava Suomen evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen ja esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan koeajan puitteissa. Toimessa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Palkkaus määräytyy vaatimusryhmän 402 mukaisesti (2251,70 – 2389,35). Työhön sisältyy viikonloppu- ja iltatyötä.

Hakemukset liitteineen toivotaan ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen tiina.akerfeldt@evl.fi tai postitse osoitteeseen Sodankylän seurakunta, taloustoimisto, Papintie 2, 99600 Sodankylä. Kuoreen merkintä ”suntion-hautausmaatyötekijän toimi”. Hakemukset viimeistään 7.3.2024 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja antaa vs. kirkkoherra Tiina Åkerfeldt, p. 0400 190 384.

1.2.2024 14.54