Uutislistaukseen

Keittiötyöntekijä

30.3.2022 09.52

Etsimme joukkoomme reipasta keittiötyöntekijää/emäntää kesänajaksi Sodankylän seurakunnalle leirikeskukseen.

Sattasvaaran leirikeskus sijaitsee n. 30 km Sodankylän keskustasta pohjoiseen. Työ alkaa 1.6.2022 ja jatkuu 31.7.2022 saakka. Työaika on 38,25 tuntia viikossa. Työtä tehdään myös viikonloppuisin.

Leirikeskuksessa työskentelet yhdessä muiden emäntien kanssa ja pääset oppimaan monipuolisesti leirikeskuksen työstä ja toiminnasta. Työtehtäviin kuuluu leirikeskuksen ruokailuista huolehtiminen, kuten ruuan valmistaminen, tarjoilu ja astiahuolto, pyykkihuolto ja siivoustehtävät. Työtä tehdään yhdessä muun henkilökunnan kanssa mutta myös itsenäisesti.

Etsimme henkilöä, joka haluaa olla leirikeskuksen toiminnassa mukana ja vastata keittiötyöntekijänä leirien ja muiden tapahtumien onnistumisesta. Riittää, kun olet reipas ja halukas oppimaan sekä pystyt tarvittaessa joustamaan työtehtävistä riippuen.
Alan ammatillinen koulutus tai tutkinto tai muu vastaava osaaminen tai työkokemus on työtehtävää haettaessa plussaa. Ajokortti ja oman auton käyttö on työn tekemisen kannalta tarpeen. Lisäksi hakijalta vaaditaan hygieniapassi.

Emännän palkkaus perustuu Kirvestes tuntipalkkahinnoitteluun. Perustuntipalkka on 13,01 euroa. Tämän lisäksi palkkaan voi sisältyä kokemuslisä ja/tai henkilökohtainen lisä. Työnantaja tarjoaa myös tyky-edun sekä mukavan ja innostavan työyhteisön. Tarvittaessa voimme avustaa myös asunnon hankinnassa.

Haethan työhön viimeistään 31.5.2022 mennessä! Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Laitathan hakemuksen mahdollisine liitteineen osoitteeseen jonna.ala-poikela@evl.fi tai postitse osoitteeseen Papintie 2 99600 Sodankylä.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. talouspäällikkö Jonna Ala-Poikela, puh. 0400190379.